KEITTIÖ- JA KIINTOKALUSTEREMONTIT

Toteutamme keittiöitä nykyaikaisella suunnitteluohjelmalla asuinhuoneistoihin ja erilaisiin toimitiloihin. Keittiöiden lisäksi kauttamme saa myös monenlaisia muita kiintokalusteita mittojen mukaan räätälöitynä. Esimerkkinä makuuhuoneen vaatesäilytystilat erilaisilla liukuovi- ja mekanismiratkaisuilla.

Käytämme laadukkaita Pamel runkoja ja ovia. Mekanismeissa ja tasoissa puolestaan käytämme Hahlen erinomaisia ja kestäviä tuotteita. Käytämme myös Hahlen Kabinetti-liukuovia sekä säilytysjärjestelmiä. Kalusteovia tilaamme Pamel:in lisäksi muun muassa Josadorilta ja muilta suomalaisilta valmistajilta asiakkaan toiveiden mukaan.

Syy miksi tänä päivänä suunnittelemme ja asennamme itse kalusteita on yksinkertaisuudessaan se, että emme olleet tyytyväisiä edullisten kalusteiden laatuun ja toimivuuteen. Halusimme löytää ratkaisun, jossa mitat voivat elää ja asiakas saa aina yksilöllisesti toteutetun ja kestävän lopputuloksen.

Kun tilaat keittiön tai keittiöremonttin meiltä, tarjoamme sinulle suunnittelupalvelun. Suunnittelemme keittiösi yhdessä kanssasi, toiveittesi mukaan toimivaksi. Tämän lisäksi kumpikin osapuoli voi olla varma siitä, että remontin tavoitteet, aikataulu ja budjetti ovat realistisia. Näin saat sovitun kaltaisen keittiön ilman ikäviä yllätyksiä.